onsdag, juni 29, 2005

En tur med Bush'en

Så skete det. Efter Fogh i flere år nærmest har haft læberne klistret til George Bushs røv, har Bush besluttet sig for at beære lille Danmark med sin tilstedeværelse den 5-6. juli 2005.

Det sker dagen efter USA's uafhængighedsdag d. 4. juli. I Danmark fejres denne dag af herboende og besøgende amerikanere i Rebild Bakker i Nordjylland, og det var ellers arrangørerne håb, at Bush ville have været til stede denne dag. Desværre for dem er det ikke tilladt at udsætte tamme primater i naturen.



At verdens næst bedst kendte abe (bedst kendt er Michael Jacksons pet monkey Bubbles) gæster lille Danmark har naturligvis medført stor panik hos politikere såvel som de godt 5 millioner medlemmer af ordensmagten, der skal sørge for han ikke farer vildt. Dette er naturligvis forståeligt, da vi ikke ønsker at Bush ender med at kravle rundt på Rundetårn i bedste King Kong stil. Politiet har derfor brug for DIN HJÆLP! Har du set en dyrepasser kigge lidt for skævt til en abe, fordi aben kastede med fæces, eller børnehave børn uden opsyn, så er det DIN PLIGT at oplyse om det.

Ingen kommentarer: