mandag, oktober 24, 2005

Den lille prins på gulsoten

Det forlød fra flere uafhængige kilder lørdag d. 22. oktober, at den lille ny prins blev hastebehandlet på Rigshospitalet for gulsot. Dette er imidlertidigt ikke korrekt!!

Denne blog har gennem seriøst upålidelige kilder fået fat på den lille prins' patientjournal, og kan nu bekræfte, at den lille prins faktisk er smittet med den frygtede fugleinfluenza. Det er dog stadig uvidst om der er tale om den smittefarlige Newcastle variant, men meget tyder på det.

Indtil B-prøven af- eller bekræfter om der er tale om Newcastle varianten, diskuteres det stadig blandt sundhedsmyndighederne, om hvorvidt den lille prins og resten af besætningen på Amalienborg skal slås ned. Der er naturligvis en del fornuft i denne dramatiske handling. Til forskel fra de tab som normalt ses når besætninger smittet med fugleinfluenza slås ned, så er der i dette tilfælde tale om en stor besparelse for samfundet.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

So definetly! :-) Den danske kongefamilie er gang fnadderfedt på cowboystøvlen! De skulle sgu'da tage og bruge deres umådelige summe penge på noget velgørenhed, og så skulle de ikke blive lønnet af skatteyderne, for... hvad er det lige de gør for det!? Ja, uuuhhhh haaa hvor er de royale middagsselskaber hårde, og HVOR de dog gavner samfundet, jesus christ! Fårk en gang klaphatte! "Luk sylten Magrethe, ryg noget mere så vi kan slippe af med dig!" WHO FUCKING NEEDS 'EM!??

ÅRHHHH!!!

Anonym sagde ...

Jeg er også sur på alting.
www.huskekagen.dk

Anonym sagde ...

Synes det er helt forfærdelige antagelser du kommer med, at sige vores allesammens guldklump er dødeligt syg er ikke engang sjovt, du burde skamme dig.
Og at sige at det danske kongehus er en belastning på det danske samfund viser bare hvor lidt indsigt du har i Danmark.