fredag, november 19, 2004

Kunsten at lave makværk

Har du fået afslag på dine seneste jobansøgninger? Vender arbejdsgiverne altid øjnene mod himlen når de ser dig? Kan du ikke med andre mennesker på arbejdspladsen? Er du indelukket og træt af livet? Er der for dig ikke mere at grine af? Så bliv kunstner!!!

Som kunstner lærer du at bilde dig selv ind at andre folk interesserer sig for det du går og laver. I løbet af bare få dage vil du tro at nogle bryder sig om det elendige klatmaleri du har lavet i din garage, af hvad der nu lige var at finde omkring i naboernes affaldsspande eller i UFF containeren. Med minimal træning vil du måske endda kunne bilde nogen ind, at netop DU burde udsmykke den lokale park med små jordvolde og udstoppede grise. Engang med tiden vil du måske kunne narre nogen til at betale for det lort, du render og laver.

.. Og nu kommer det sjove!!! ALT sammen støttes med penge fra den danske stat. Ja .. Var der ikke noget at grine over før, så er der det i hvert fald nu. Få de danske skatteydere til at betale for at du ikke kan en skid i det normale samfund, og i stedet har slået dig ned som kunstner, og nu lever af at skide i krukker og pisse på hvide lærreder. Det hele betales af staten.

Bliv kunstner. Det lønner sig!

Ingen kommentarer: