fredag, december 09, 2005

Julemanden væltet af Velfærdskommisionen

Så blev det 10. dec. Det må atter engang erkendes, at jeg har forsømt Hvid Jul projektet, hvilket denne gang skyldes det nye Rapport, undskyld .. DEN nye rapport fra Velfærdskommisionen, der blev offentligtgjort onsdag. Jeg har brugt de sidste dage på at skimte rapporten igennem, og faldt blandt andet over et enkelt lille afsnit, som berører den stundende højtid: Julen.

Står det til Velfærdskommisionen så er det nemlig meningen, at julen skal fases ud over de næste 20 år. Det er nemlig kommet de økonomiske vismænd for øre, at det danske folk ofte holder fri imellem jul og nytår. Dette er naturligvis usundt for den danske økonomi at landets arbejdsstyrke holder fri i over en uge, og derfor er det nødvendigt at afskaffe julen. Det er meningen at julen skal blive en halv dag kortere hvert år over de næste 20 år, således at vi i 2025 helt har afskaffet julen, og vi dermed kan arbejde mere og længere. Dermed sikrer vi at folk kan gå på pension efter de er døde.

At julen i 2025 helt er afskaffet rammer naturligvis ikke kun det danske folk, men også julens vigtigste person: Julemanden. Uden jul har Julemanden ikke længere nogen berettigelse, og hans jobfunktion vil dermed blive afviklet. Det forventes at fyringsrunden af julemanden kan ske ved naturlig aftrædelse.

I al denne velfærdsnak skal vi naturligvis ikke glemme Hvid Jul projektet. Endnu engang har projektet lidt et stort nederlag, og jeg har med våde øjne de sidste to dage set HvidJulsBarometret stå på sølle 5%, og samtidigt en sørgelig 5 døgns prognose uden sne i sigte. Der må tages stærkere midler i brug. Det er derfor jeg nu inviterer alle bloggens læsere til at deltage i projektet. Det eneste i skal gøre er at åbne lågen på jeres fryser, og lade den stå åben indtil d. 24. december. Hvis vi står sammen er vi stærkere, og som en gruppe vil vi besejre vejret. Send gerne et billede af jeres deltagelse til ppicasso @ hotmail . com, og husk at mærke mailen "Hvid Jul Projektet" .. Husk også for god ordens skyld at beskrive indholdet i fryseren, fryserens størrelse i liter og ikke mindst mærke. Modtagende billeder vil naturligvis blive udgivet på bloggen.

Pga. julefrokoster og dertil hørende besøg af tømmermænd og andet julegodt, så vender jeg først tilbage til Hvid Jul projektet søndag d. 11. december, hvor der naturligvis er status over den forløbende weekend, og endvidere vil jeg retfærdiggøre mine handlinger under weekendes julefrokoster .. Der vil sandsynligvis også findes en del undskyldninger til forskellige personer, jeg har været ubehagelige over for under selvsamme arrangementer. Until then .. Sauce.

Ingen kommentarer: